Achter het gordijn

Neem je eens een kijkje achter het gordijn =) ?

Deze week mocht het verhalenbusje een nieuwe bibliotheek en (bijna afgewerkt) kruidenkastje verwelkomen. De laatste kistjes werden gelijmd. Veel dank aan de makers!

Er kwamen ook twee verstelbare tafels bij. De poten zijn afneembaar. Zo kunnen de tafels weggeborgen worden in de opbergruimte, zonder veel plaats in te nemen. Daarnaast zijn er extra blokken bij om de tafels te verhogen. De tafels kunnen dus dienen voor activiteiten met kinderen én volwassenen.

Het busje blijft me toefluisteren om niet te snel te gaan. Om te genieten van het langzame proces, om de verhalen traag te laten ontstaan en om alles te doordenken. Gaandeweg rijpen nieuwe ideeën en komen er mensen op mijn pad die iets in het busje willen doen (vlechtwerk, schilderen)

Mijn plan was om de komende weken ‘soep met een verhaal’ aan te bieden i.k.v. de Warmste Week. Het is nog afwachten of alles zal mogen doorgaan. Als het niet kan doorgaan, zou ik graag mensen met een positieve boodschap interviewen in het busje. En schrijven, veel schrijven!

To be continued!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s