De eerste kistjes

In december laat ik twee kistjes los op publiek: het hoopkistje en het ontmoetingskistje. Ik wil eigenlijk nu al vertrekken om verhalen te vertellen met een tasje soep. Ik moet echter eerst door die vermoeiende mallemolen van vergunningen. Dit weekend hield ik me dan maar bezig met het maken van filmpjes. Een pro ben ik niet, maar het resultaat is oké!

Dames en heren, zie hier het hoopkistje!

Het kistje zelf zal nog beschilderd worden. Binnen hier en een jaar zal het kistje helemaal hoop uitstralen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s